ZEI MIJN VROUWBUNDELING VAN COLUMNS

Achter elke sterke man staat een sterke vrouw. In het geval van Marnix Peeters heet zij Jana. Zij blijkt niet alleen een beeldige muze te zijn, maar ook een lucide denker. De zaken die Marnix als schrijver opmerkt, houdt zij tegen het licht. Marnix komt met een idee, zij tot conclusies.


In Zei mijn vrouw bundelt Marnix Peeters de gesprekken die hij voert met zijn vrouw. Deze reflecties over vrijheid, over vogels, over zijn leven als schrijver en huisman verschenen eerder als Brieven uit de Oostkantons, Marnix' reeks columns in De Morgen.POTTWAL PUBLISHErsZei mijn vrouw verschijnt bij Pottwal Publishers, een gloednieuw uitgeefinitiatief van Marnix Peeters, in samenwerking met WPG Uitgevers België.


Bij de aankoop van het papieren boek, krijgt de lezer een code voor het gratis downloaden van het e-boek.
Bij De MadammenMarnix Peeters en zijn vrouw Jana Wuyts waren te gast bij De Madammen op Radio 2 waar ze vertelden over het leven in de Oostkantons. Bekijk het fragment.Vind Zei mijn vrouw in de boekhandel en onlineOp de hoogte blijven?Een paar keer per jaar versturen we een mail met nieuws over Marnix Peeters en de uitgeverij Pottwal Publishers.