De dag dat we andy zijn arm afzaagdendEBUUTROMAN UIT 2012

Italiaanse vertalingTwee jaar nadat Werner Plöts door zijn vader aan de schrale zorgen van de aartslelijke zusters Crique is toevertrouwd, trekt hij de wereld in. Met Orzas, een vadsige beer die een poot mist, aan zijn zijde sukkelt hij van de regen in de drop. Wie hij ook ontmoet, er wordt van de aimabele jongen geprofiteerd, hetzij voor geld, hetzij voor seks.


De dag dat we Andy zijn arm afzaagden is een smerig sprookje waarbij niemand de ogen droog zal houden - komen de tranen niet uit medelijden met de jonge Werner, dan wel van het lachen. Marnix Peeters is een verteller van een zeldzaam hilarische soort, met een verbeelding die in Vlaanderen haar gruwelijke gelijke niet vindt.POTTWAL PUBLISHERSAndy, oorspronkelijk verschenen in 2012 bij De Bezige Bij, werd opnieuw uitgegeven door Pottwal Publishers. De versie met de rode cover waarop een zaag afgebeeld staat, is de originele uitgave van De Bezige Bij.

Op zoek naar De Dag Dat We Andy Zijn Arm Afzaagden? Ontvang je graag een gesigneerd exemplaar?Op de hoogte blijven?Een paar keer per jaar versturen we een mail met nieuws over Marnix Peeters en de uitgeverij Pottwal Publishers.