NIEMAND HIELD VAN BILLIE VUISTZO FICK OR NOT ZO FICK

Billie Vuist is verbijsterd als hij ontdekt dat zijn moeder een pedofilienetwerk runt — onder de vlag van de vzw Phantasia levert zij zwarte en oosterse meisjes aan mannen die opzien tegen de verre reizen die met sekstoerisme gepaard gaan. Samen met de betoverend mooie Mei Marlborough probeert Billie het netwerk ten val te brengen, terwijl in Pattaya de seksverslaafde pastoor Pelkmans het tegenovergestelde nastreeft. Een overwinning in de SFL, de Super Fick Lotto, brengt pastoor Pelkmans echter aan de rand van de afgrond, en als hij dreigt de vzw Phantasia in zijn val mee te sleuren, stuurt Moeder Vuist de verborgen homo Gabba Henk ter plaatse.

Niemand hield van Billie Vuist is een razendsnelle, meeslepende roman, bevolkt door de heerlijkste personages — de vettige jood Naphtuli Steinkopf, de gebroeders Adolf en Antoon Branstigters, de schunnige geriater Eric Kronschnabl en de ongelooflijke Senegalees Joseph Bamba Julien.Fans van Billie
Voor de promotieactie liet de uitgeverij stickers en t-shirts maken. Bekende Vlamingen als Veerle Baetens, Kevin Janssens, Erik Van Looy, Philippe Geubels, Pedro Elias, Steven Van Herrewege, Otto-Jan Ham, Herman Verbruggen, Fatma Taspinar en Ruben Van Gucht lieten zich fotograferen met zo'n t-shirt.


De opmerkelijke boektrailer werd gemaakt door Tom Borremans, bekend van Sociaal Incapabele Michiel (De Ideale Wereld).Op zoek naar dit boek? Ontvang je graag een gesigneerd exemplaar?Op de hoogte blijven?Een paar keer per jaar versturen we een mail met nieuws over Marnix Peeters en de uitgeverij Pottwal Publishers.