FEMKE & LOBKE GAAN VELDRIJDENBIBLIOFIELE UITGAVE UIT 2019

De onverzadigbare Femke Draulans gaat studeren aan de toneelschool en windt er in no time iedereen rond de vinger, al is het eerder haar mond die het erotische handwerk verzet. Als Femke in de iets oudere Lobke Cuypers een hitsige partner in crime vindt, is werkelijk geen enkele man nog veilig voor de bronstige deernen, al blijven ze in de ogen van ouders en verloofdes de onschuld zelve.


Dit onuitgegeven verhaal van Marnix Peeters is in mei 2019 met de hand gezet uit de Pastonchi en met de handpers gedrukt op geschept Hahnemühle papier. De tekeningen van de auteur en de sierletters van Luc Boudens zijn eveneens met de handpers afgedrukt. Driekleurendruk.

De oplage bestaat uit 50 genummerde en gesigneerde exemplaren, waarvan de nummers 1 tot 40 gebonden zijn in Hahnemühle papier en de nummers I tot X gebonden werden in perkament, met de hand gekleurd en met een originele tekening toegevoegd.Bestel Femke & Lobke gaan veldrijden bij De Carbolineum PersOp de hoogte blijven?Een paar keer per jaar versturen we een mail met nieuws over Marnix Peeters en de uitgeverij Pottwal Publishers.