top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwuytsjana

Komt een priester bij Beëlzebub: nu in de winkel


Het nieuwe boek van Marnix Peeters ligt vanaf vandaag in de winkel. In Komt een priester bij Beëlzebub vertelt Peeters het verhaal van de inslechte priester Ambrosius Pelkmans, die na een leven van ontucht en misbruik, naar de hel gaat. Daar maakt hij kennis met Beëlzebub, de duivel.


De hel ziet er helemaal anders uit dan pastoor Pelkmans had verwacht — veel kleurrijker, en het gaat er creatief aan toe! De pastoor valt van de ene verbazing in de andere.


In deze roman vol bijzondere personages — de huurdruïde Vava Ventvent, de Afrikaanse fee Bikita Vuist-Damdam, de bedorven ambtenaar Marcel Demol en de sekslustige non zuster Fernalia — worden de zinnen uitgebreid geprikkeld. Ook de lezer krijgt een rol van betekenis.


De trailer voor het boek werd gemaakt door het 16-jarige videotalent Manon Sels. Het filmpje, door haar volledig zelf gemaakt (inclusief de muziek) in Blender en AfterEffects, toont welke ontvangst volgens haar zo’n pastoor bij aankomst in de hel wacht. Manon Sels (°2006) studeert digitale kunst en computertechnologie in Spanje.Het boek is vanaf vandaag te koop bij de boekhandel.


Het e-boek is te koop via deze link.

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page